QUI SOM

L'equip de SUBMINISTRE D'EMOCIONS, per ordre decreixent de número d'entrades al bloc, el formem:


ISIDRE SANTACREU
Arquitecte per l’ETSAB. Doctorant del Departament d’Història i Composició de l’ETSAB, dedicat a la recerca de l'evolució de la mirada sobre la ciutat.
Professor de dibuix de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Salle, de la Universitat Ramon Llull.
Fotògraf, membre d'Arqueologia del Punt de Vista i autor del bloc ANTROPÒGRAF.
Com a arquitecte tinc despatx propi des de 2001 on em dedico especialment a l'exteriorisme així com al projecte i direcció de les obres d'equipaments culturals, docents, habitatge particular, reformes, taxacions hipotecàries i dictàmens judicials.
Contacte, aquí.
Totes les meves entrades a SUBMINISTRE D'EMOCIONS, aquí.
Podeu tafanejar a la web:      

ARNAU SOLÉ
Arquitecte per l'ETSAB i escenògraf.
Compto amb despatx propi des de 2000, desenvolupant projectes d'habitatge plurifamiliar, unifamiliar, equipaments culturals i espai públic.
Contacte, aquí.
Totes les meves entrades a SUBMINISTRE D'EMOCIONS, aquí.
SANDRA MOLINER
Arquitecte per l'ETSAB i cuinera, especialista en cases i pastissos. Doctorant del Departament d'Expressió Gràfica de l'ETSAB.
Professora de dibuix de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Salle, de la Universitat Ramon Llull així com de l'ETSAV.
Amb despatx propi des del 2000.
Contacte, aquí.
Totes les meves entrades a SUBMINISTRE D'EMOCIONS, aquí.
Podeu tafanejar a la web:      


MANEL GONZÁLEZ 
 Arquitecte per l'Escola Tècnica Superior de Barcelona, segons el Pla d'estudis de 1991.  Arquitecte Tècnic per l'Escola Universitària Politècnica de Barcelona, segons el Pla d'estudis de 1985. Membre d'ARESTA arquitectura i urbanisme. Gran dibuixant i professor de construcció de l'ETSAV.
Contacte, aquí.
Totes les meves entrades a SUBMINISTRE D'EMOCIONS, aquí.

ELAINE HERVELLO 
Llicenciada en Ciències de la comunicació per la UAB. Es dedica a la investigació social i d’opinió. Professora d’investigació en el Master de Comunicació de EADA i el BA de Fashion Marketing de IED. És consellera de comunicació de la ONG Sathi Sansar. Fundadora del grup teatral LA CARNE EXPUESTA.Totes les meves entrades a Contacte, aquí.
SUBMINISTRE D'EMOCIONS, aquí.

RICARD MARTÍNEZ
Fotògraf, investigador i fundador d'ARQUEOLOGIA DEL PUNT DE VISTA (APV). Té una llicenciatura en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Des de 2006 s'ha compromés amb els projectes d'APV, en les seves instal·laciones fotogràficas públicas. El seu camp actual d'investigació sobre refotografía gira en torn a l'obra d'Agustí Centelles i dels bombardejos de Barcelona durant la Guerra Civil espanyola (1936-1939).
Contacte, aquí.
Totes les meves entrades a SUBMINISTRE D'EMOCIONS, aquí.