divendres, 15 d’abril del 2011

Notícies de París. Arribem els dibuixaires.

IMAG0121


Serem telegràfics, que és ben tard. Avui 14 d'abril (aniversari de la proclamació de la 2a República espanyola) els dibuixaires de l'escola d'Arquitectura de La Salle de BCN hem arribat a la capital d'una República que encara ho és.



IMAG0117 (2)



Avui només hem disposat de la tarda per patejar París. Com que per la tarda tothom podia fer el que volguès, hem acabat anant tots junts per un tour que ens ha portat a travessar el cementiri de Montparnasse (on hi reposa tanta glòria que li entren a un ganes de palmar-la) per arribar als Jardins de Luxemburg. Després d'agafar aire, ens hem enfilat al Pantheon i la veïna biblioteca de Santa Geneviève d'on el sempre excel·lentíssim senyor Duchamp en va ser bibliotecari. El passeig l'hem acabat davant de Notre Dame, la catedral de finals dels 80's que van edificar per gravar-hi el jeperut d'allí, de Notre Dame.




IMAG0109 (3)


Caçador de proporcions, en acció. Espero, que com el que cerqui sigui la línia de l'horitzó...


IMAG0110 (2)


Molts alumnes són uns killers: els hi van les distàncies curtes.



IMAG0113 (2)



És d'agrair l'ajuda inestimable d'algun dels indígenes que ens hem trobat, com aquesta parisina de francès molt entenidor que passejava al seu nebot. Ens ha promés que demà tornarà amb nosaltres per explicar-nos on poder veure el Barça-Madrid de dissabte, tot i que a mi, la veritat, la pilota a l'olla...


IMAG0106 (2)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada